back to top
2024. május 19. 15:01
WRC - 🇪🇺 Közép-Európai Rally
WRC - 🇯🇵 Japán Rally
ERC - 🇭🇺 Rally Hungary

Ezeken a legendás pályákon kerül megrendezésre a Diósgyőr Rally (videó)

Nyilvánosak a Diósgyőr Rally pályái, melyek között csupa legendás gyorsaságit találunk. A pályákhoz pedig egy kis kedvcsinálót is csinálunk a korábbi évek videói segítségével. 

Rossel Bonato navigátorával folytatja a WRC2-es szezont

Arnaud Dunand befejezi karrierjét Yohan Rossel mellett, azonban a WRC2 éllovasa máris megtalálta új navigátorát, aki Benjamin Boulloud lesz. 

Evans jobban járt volna a tavalyi pontrendszerrel az idei Portugál Rallyn

Elfyn Evans komoly hátrányba került a Portugál Rallyt követően Thierry Neuville mögött a bajnokságban, és bár a régi pontrendszer alapján is nőtt volna a belga versenyző előnye, korántsem annyira, mint az idei rendszer alapján. 

Áruházi parkolóban indul a Skandináv Rally

A svédek is különlegességgel készülnek az ERC futamukra.

Fourmaux elégedett a Portugál Rallyn mutatott tempójával

Adrien Fourmaux elégedett a Portugál Rallyn mutatott tempójával, aminek köszönhetően folyamatosan az élmezőnyben tudott lenni. 

Toyoda csak Ogier győzelmének tud igazán örülni a Portugál Rally után

Akio Toyoda, a Toyota elnök-vezérigazgatója gratulált a Portugál Rally megnyeréséhez Sébastien Ogier-nak, és bízik benne, hogy a japán gyártó többi versenyzője is jobb teljesítményt nyújt majd legközelebb. 

A Hyundai két évnyi jokert használhat a 2025-ös autó fejlesztéséhez

A Hyundai Motorsport engedélyt kapott a Toyotától és az M-Sporttól, hogy két évre elegendő jokert használjon fel a 2025-ös autó fejlesztéséhez. 
24,675RajongókTetszik
1,924KövetőkKövetés
1,980FeliratkozóFeliratkozás

F1

Ostberg nem tartja kudarcnak a Kanári-szigetek Rallyt

Mads Ostberg a Kanári-szigetek Rallyn kezdte idei ERC-szezonját, miután a V-Híd Rally Hungaryn nem tudott rajthoz állni betegség miatt. A norvég versenyző bár csak a nyolcadik helyet szerezte a spanyol versenyen mégsem tartja teljesen kudarcnak idei első ERC-futamát. 
A Portugál Rallyn hatalmas csatára lehetett számítani Oliver Solberg, Gus Greensmith és Yohan Rossel között, és bár a nagy csata létre is jött, végül óriási meglepetéssel zárult a verseny.