Dreams VR patch

A Dreams sokak álmát váltotta valóra, szó szerint. És hogy július 22-én ingyenes VR patchet kapott, az még az álmainkat is túlszárnyalta.

Aki nem ismerné a Dreams játékot, gyorsan vázolom, hogy egy olyan “játékról” van szó, melyben játékokat alkothatunk és közzétehetjük a többi játékos számára. És ugyenígy mások által készített játékokat érhetünk el és éhetünk át. Legyen az FPS, TPS, platformer, vagy egy teljesen új játékstílus.

És most képzeljétek el, hogy ehhez kaptunk VR támogatást teljesen ingyen, ha már rendelkezünk a játékkal. És ez semmi, mert már rengeteg kész játékot is kapunk, valamint külön tutorialt a VR-ban való játékok létrehozására. Megjegyzem, az alap játék tutorial-ja is annyira hosszú és szövevényes, hogy elsőre nem is akartam elhinni mennyi mindent alkothatunk, változtathatunk. Akár mások 3D modelljeit is használhatjuk, vagy tölthetünk fel saját magunk által tervezettet, ha elég affinitásunk van, pályákat építhetünk, animálhatunk, egyszerűen mindenre képesek vagyunk, hogy előadjuk saját játékunk történetét.

A Move kontrollerek használata javasolt, hiszen egy tilt brush szerű élményben lehet részünk amikor alkotunk. Persze ha nincsenek kéznél Move-ok, a DS4 és használható.

Végezetül pedig itthagyom a Dreams első trailerét, ahol még nem tudtuk, hogy egyszer VR támogatásban is részünk lesz:

Orosz Mihály
About Mihály Orosz 543 Articles
A PSVR.hu üzemeltetője vagyok, egy lelkes PlayStation VR felhasználó, aki 2016. tavaszán úgy döntött, elkezd foglalkozni a PlayStation VR-al, hogy nektek minél több infót átadhasson erről a szuper kiegészítőről. Iratkozz fel Youtube csatornámra és nyomd meg a kis harangot is, hogy mindig értesülj új tesztjeimről: FELIRATKOZÁS

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


2 × 3 =

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .