Menü
Kategóriák
Izé
Izé
Art
Autó
Film
Game
Pink
Sport
Tech
Zene
Állati jók!
(5968)
Bébz
(8942)
Cikizzé
(4414)
Dubya bá
(58)
Egyéb izék
(5293)
Épületes izék
(1095)
Fényképizés
(1754)
Filmizék
(1646)
Fotóbótos izék
(228)
Gémizé
(934)
Guruló izék
(1917)
Hiánypótló termékizék
(2622)
Humorizélünk
(2708)
Japcsizék
(851)
Képaláírásos
(524)
Kis hasznos
(870)
Moddingoló
(166)
Napi izés téma
(1764)
Tudományos izébizék
(1396)
Videósdi
(9438)
Vizuállatságok
(1531)
Belépés
Top izék
Friss kommentek
NSFW: be
Asztali verzió
Így hűtsd le az italod 2 perc alatt
2019. 07. 25. 11:15 | Soy | Hiánypótló termékizék
2217
5
Facebook
Twitter
E-mail
Bezár
gumikigyo
2019. 07. 25. 18:00 | #5
A párolgás során mindig azok a molekulák hagyják el a folyadék felszínét, melyek az átlagosnál nagyobb energiával rendelkeznek. Ez azzal a következménnyel jár, hogy a visszamaradó molekulák átlagos energiája csökken, a folyadék lehűl.
Előzmény:
Tron65 (1)
0
VÁLASZ
gumikigyo
2019. 07. 25. 17:53 | #4
Gyorsabb a hőleadás miatt, párolgás az mindig hőelvonással jár ezért gyorsabban lehűl a másik tárgy
0
VÁLASZ
Tron65
2019. 07. 25. 17:50 | #3
Ez igaz.
De hidegebb nem lesz tőle.
Vagyis: mért tesz bele sót?
Előzmény:
sakos (2)
0
VÁLASZ
sakos
2019. 07. 25. 17:45 | #2
Mert a sósvíz fagyáspontja jóval alacsonyabb. Ezért sózzák a jeget is télen.
0
VÁLASZ
Tron65
2019. 07. 25. 15:32 | #1
De mért tett bele sót????
0
VÁLASZ
Előzmény: Tron65 (1)