palinkaman
palinkaman 2018. 08. 29. 10:30 | #9
Nem mindenkinek jött be úgy az élet, hogy az egészséges táplálkozásból, meg a tornázásból megél, vagy épp mindig a legegészségesebb, esetleg biokaját tudja venni. Plusz van akiknek egész nap, esetleg hétvégén is dolgozniuk kell, esetleg ülő munkát végezni, munka után pedig jön a gyereknevelés, és a családi élet. Ők a rendszeres sport helyett örülnek, ha úgy dagadtan egyszer-egyszer eljutnak a strandra, és a legkisebb problémájuk az hogy más megbotránkozik a 10-20 kg feleslegükön.
+2 VÁLASZ
vadonka 2018. 08. 28. 16:34 | #8
Arra célzok, hogy még a "szálkás" izomzat is sokkal gyorsabban alakul át zsírrá mint amikor valaki egyszerűen sovány és csak elkezd hízni. Nem azt mondom, hogy ha nem edzel kevésbé fogysz de az edzés olyan mint a drog. Ha leállsz vele sokkal szarabb mintha el se kezdted volna. Aki egyszer elkezdi a konditermi életmódot azt vagy folyamatosan lehet leépíteni vagy el se szabad kezdeni. Az ilyen heti 1x1 óra teremnek meg pont semmi értelme. Csináltam ezt annó és akkor én is a macsóbb kinézetbe soroltam magam. De az heti nagyon sok óra volt. Aki bírja a futást, annak az jó, aki nem az gyalogol bringa, stb. Mozgás kell de a tökéletes testet fenntartani kurva kemény dolog és sok lemondással plusz iszonyat időráfordítással jár. Erre egy átlag embernek nincs módja, csak az olyan gyíkoknak akik lófaszt se csinálnak egész nap mert vagy pózerek vagy műmájerek mint ez a két picsa akik posztolták ezt a szart.


Előzmény: kerdojel (7)
+1 VÁLASZ
kerdojel
kerdojel 2018. 08. 28. 15:07 | #7
Szóval azt akarod mondani, ha nem edzel, akkor kevésbé leszel túlsúlyos? Az edzőtermi edzés nem jelent minden esetben izompumpálást.
Én korábban heti két alkalommal jártam edzőterembe, ahol max 1 órát töltöttem el aktív edzéssel (illegális tömegnövelő szerek használata nélkül). Sajnos most már nincs időm erre, viszont otthon napi rendszerességgel átmozgatom magam, így sikerül fenntartanom - némi futással és labdajátékkal - az átlagosnak mondható testfelépítésem.




Előzmény: vadonka (6)
vadonka 2018. 08. 28. 14:01 | #6
Pontosan. Én is gyalog járok napi 7-8 km séta átlag megvan. Futni nem bírok mert 2 méteres magassággal a hozzá 100kilómmal a térdem szarrá menne, szóval marad a séta/bringa. Terembe valamikor jártam de az meg pont olyan, hogy ha egyszer is kicsit leállsz az izomból sokkal gyorsabban lesz sokkal csúnyább háj mint amit edzés nélkül magára szedhet az ember. Aki bírja ezt a minden nap 2 óra terem annak sok sikert hozzá, de meló/család mellett ez már nem fér bele. Persze ha 2-3 kitartott kurvám lenne meg valami olyan cégem ahol egész nap csak a faszt verem és dől a lé plusz hozzá a bömös akkor nekem is beleférne a kigyúrt testet fenntartani. Révén más dolgom se lenne. De ismét kihangsúlyozom, hogy ezek a riherongyok is lesznek szottyadt szappan szagú vénasszonyok és akkor így járás.
+1 VÁLASZ
Cicmicc 2018. 08. 28. 11:30 | #5
21 evesen feljott 15kg egyik hetrol a masikra,mert megmutottek s a pajzsmirigyem feldobta a kulcsot.Rendszeresen edzettem,egeszsegesen ettem,dietikust is fogadtam mar fel,dokihoz is jartam.Nem vagyok allergias egyik etelre se,de a sulyom nem megy le max 1-3 kg.Az evek alatt mar feladtam hogy ezen gorcsoljek,normalisan eszem,nem edzem mindennap,setalok mindennap mert egy orokmozgo kutya mellett nem lehet otthon ulni.Lehet igaza van a atlagosan lusta elhizottakrol,de nem lehet mindenkit egy kalap ala venni.
+1 VÁLASZ
vadonka 2018. 08. 28. 08:51 | #4
Amúgy van a genetikában nagy igazság. Nekem a nagymamám génjei erősen öröklődtek aki nem volt kis darab ember. Sajnos emiatt hízékony típus vagyok ami folyamatos lemondással és szenvedéssel jár mert állandóan oda kell figyelnem mit eszek és mennyit plusz mozognom is kell elég sokat. Így is időnként megugrik a súlyom mert néha egyszerűen nem lehet azt tartani, hogy nem eszek kenyeret meg semmi süteményt se édességet se semmi ilyet. De a tesóm a másik mamám génjeit örökölte aki egy kis vékony asszonyka és ő zabál mint egy disznó, egész nap a gép előtt ül és még se hízik egy dekát sem. Szóval igenis van szerepe a genetikának. Aki szar géneket örökölt ilyen szempontból annak folyamatos lemondással és valahol szenvedéssel telik az élete mert a normális súly megtartása miatt sokkal nagyobb erőfeszítést kell tennie mint annak aki jó géneket örökölt. Mondjuk közel a 40-hez már szarok bele ha van egy kis pocak meg nem tökéletes a bicepsz. Huszonévesen még izgatott de már nem.
+2 VÁLASZ
vadonka 2018. 08. 28. 08:26 | #3
Ezek a ribancok is lesznek tacskófül mellű szottyadt vénasszonyok. Vagy agyonbotoxolt szétszolizott 30-asnak tűnni akaró de valójában belül már pókhálós pinájú banyák. Akkor rájuk lesz okádék nézni. Ennyi. De ha nem ez akkor éri őket egy baleset azt mondjuk eltorzult arcú szörnyszülöttekké változnak. A szépség kurvára múlandó és törékeny, nagyon nem kéne ezzel kérkedni és lenézni azt aki nem tökéletes. Az ilyen petefészektoprongyok miatt van annyi önbizalomhiányos és fóbiás ember...
+4 VÁLASZ
mun 2018. 08. 28. 08:07 | #2
Igaza van. Nem kell cifrázni.

Jaca 2018. 08. 27. 20:28 | #1
http://nemkutya.com/like/119402
Amúgy kibaszottul igaza van. Az áruházak és gyorséttermek teletömnek kalóriákkal, amikért kocsival megyünk. Bosszankodunk, ha nem találunk parkolót az áruház bejárata előtt. Vissza kellene térni a sertészsírra, és a házikolbászra, házi szalámira. Meg egy kicsit mozogni. Egy buszmegállóval előbb leszállni? 10 perc séta! Mikor voltatok utoljára kirándulni? Egy kényelmes másfél órás séta, hogy megcsodáljátok a kilátást egy hegy tetejéről? Vagy gyönyörködni a tavaszi virágokban az erdő mélyén?
-1 VÁLASZ