akicker 2018. 02. 19. 18:00 | #2
"egx 430e ft-os ultrabook mit tud. i7 procival egy valag rammal ssd-vel. Azért mérföldekkel erősebb vas és jobb aksi idő, plusz sokkal több dologra használható"

Csak épp telefonálni kényelmetlen vele :D
(Jobb akksi idő???)

"A telefonok nem is arra vannak, hogy egy asztali gépet/laptopot helyettesítsenek."

Ha a telefonok nem arra vannak, hogy laptopok legyenek, akkor miért baj az, hogy a laptopok erősebbek? :o

"A 150e ft egy olyan ár ami a plafon kéne legyen egy telefonnak"

Ja persze, a segélyen élők meg ugyan úgy ne tudják megvenni, mi? Szerintem ingyen legyen. Iphone-t nyomkodni mindenkinek joga van!!!


Előzmény: vadonka (1)
vadonka 2018. 02. 19. 16:38 | #1
430e? Jézusom...Az se normális aki ennyit kibasz erre szarra. Egy autó ára már az a pénz. A pofátlanság netovábbja ahogy ezeket beárazzák. Csak gondoljunk bele, hogy egx 430e ft-os ultrabook mit tud. i7 procival egy valag rammal ssd-vel. Azért mérföldekkel erősebb vas és jobb aksi idő, plusz sokkal több dologra használható. Egy telefon soha nem lesz olyan erős mint egy ilyen gép és az aksija is töredék annyit bír, plusz ugye csak kicsi a kijelző a laptophoz képest. A telefonok nem is arra vannak, hogy egy asztali gépet/laptopot helyettesítsenek. A 150e ft egy olyan ár ami a plafon kéne legyen egy telefonnak. Annyit ér kb. Ez a 430e vérlázítóan pofátlan. Nem gondoltam volna, hogy képesek ennyire suttyók lenni az almánál, hogy egy újradizájnolt korábbi készüléket 2x-es áron újra eladjanak. Van bőr a képükön.