Ravennë
Ravennë 2018. 01. 07. 00:22 | #7
Megnézném ebben az iskolában milyen egy felvilágosító óra, vagy hogyan tanulnak biológiából az emberi testről.
+1 VÁLASZ
csaty 2018. 01. 06. 23:16 | #6
Én nem megyek bele csatározásba veled , itt élek , ide járnak iskolába a gyerekeim , látom mi megy végbe .Félre ne értsd , nem az oktatással van bajom , az iskolák felszerelgsége rendkívüli és a tanárok előtt is le a kalappal de olyan szintű agymosás megy végbe már az elemi iskolában ,hogy az elképzelhetetlen ...A tanár kezei felső szintről vannak megkötve szoros béklyóra .Pl: nem nevezheti a gyerekeket fiunak vagy lánynak , csak gyereknek szólíthatja ...Az iskolában ahová a gyerekem jár ,No touch szabály van ami azt jelenti ,hogy nem érhetnek egymáshoz a gyerekek (szevassz kézfogás)...Mind mondtam van egyetemi tanár ismerősöm aki semmi megnyugtatót nem tud mondani az egyetemi szabályokról , ő reál szakos (fizika és ott is csak a doktoránduszokkal foglalkozik, így kevesebb baja van )de a humán szakon katasztrófa a helyzet , a diáknak mindig igaza van , vagy repül a professzor úr ...Ne úgy legyen ahogy én látom , de katasztrófa szagú az egéssz .
+1 VÁLASZ
Traveller_x
Traveller_x 2018. 01. 06. 23:09 | #5
A marhája. Hát nem tudja hogy pucér seggű angyalkáknak álcázott kisfiúkat, csak a templomok freskóin szabad nézegetni? Micsoda fertő, teljesen szembemegy a katolikus erkölcsel.
rermo 2018. 01. 06. 20:22 | #4
Dekadencia ..??? Akkor a mi iskolai , óvodai " Honvédelmi Intézkedési Terv " -ünk ( röviden HIT ) az micsoda ??? Ott legalább helyi vezetők hozták ezt a nevetséges döntést de nálunk a legfelsőbb !!! helyről származik ez az abnormális ötlet .


Előzmény: csaty (3)
-1 VÁLASZ
csaty 2018. 01. 06. 16:02 | #3
Ja , miközben a közértben (Walmart) simán levehetsz a polcról mindenféle szexuális játékszereket ...egész szép kirakatország ez , mindenféle csillogó bizbasz a kirakatban amiben aztán rohad a szar .Nekem van itt egyetemi tanár ismerősöm , aki tud mesélni az egyetemi dolgokról , hát a jövő nem fényes ahogy meséli ...Jön a dekadencia kora , ez minden birodalom velejárója .


Előzmény: hawkeye (1)
+1 VÁLASZ
Goddex 2018. 01. 06. 14:28 | #2
az emberi testnél - ami olyan ahogy azt a természet megalkotta- nemigen tudok elképzelni természetesebb dolgot. az, hogy szokásként, de sokszor funkcionalitási okokból a hideg/meleg és egyéb időjárási viszontagságok okán fedjük a testünket különböző eszközökkel, az sokkal mesterségesebb mint maga a meztelen emberi test.
roppant nagy problémák vannak már így is az emberi társadalomban azzal, hogy egészen egyszerűen nem tudják az emberek hogy milyen dolgok és körülmények vesznek bennünket körül az életben amik valójában mind a saját kreálmányaink és kb. semmi közük nincsen ahhoz ahogy az IGAZI természet rendje működik.
óriási ökgólokat rúgunk ezekkel.
hawkeye
hawkeye 2018. 01. 06. 13:38 | #1
Igen, ez a prüdéria/farizeus képmutatás csúcsa.

A szörnyű az, hogy nem is szégyellik, sőt, büszkék rá, hogy milyen erkölcsösek...

:(