Wync 2007. 12. 01. 21:13 | #38
javasolnám megtakintésre mindenkinek a fügetlen média kiadótól :
-Corporation
-Háború függők

érdemes megnézni ill elolvasni viták helyet tények a részvénytársaságokról és hoyg amerika miért gyilkol le a kedvükért miliókat gyurival az élen
vakta 2007. 10. 12. 14:48 | #37
De majd egyre több lesz. Az ilyen idegbetegekből, mint Te, meg egyre kevesebb.


Előzmény: Kurszan (36)
Kurszan 2007. 10. 12. 14:43 | #36
Te eszed meg a cukrozott lila taknyot nem azok akik átlátnak az agymosáson.Te még a buzik házasságát is megszavaznád mi,ha igy tálalják neked mint mekkdonáccot?Nagy szadeszos vagy te.Még jó hogy kevés ilyen gondolkodásu ember van.


Előzmény: vakta (35)
vakta 2007. 10. 12. 13:38 | #35
Nem tudom ugyan, hogy honnan származik az általad említett staisztikai adatnak látszó 80-20, de tegyük föl, hogy igaz. Mondok én erre Neked egy hasonlatot. A világ lakosságának legalább a 80%-a van valamilyen vallással elbolondítva, és ha én is köztük lennék, nem lennék büszke a hovatartozásomra. (A két dolog közt persze nincs összefüggés.)


Előzmény: Brotherhood Of Iron (33)
Brotherhood Of Iron 2007. 10. 12. 13:37 | #34
Meg a hulye velemenyemrol ennyit:
http://puppethead.com/blog/archives/2003/misc/bush_hitler.jpg
Ez kerlek szepen amerikaban latott napvilagot eloszor....
Brotherhood Of Iron 2007. 10. 12. 13:17 | #33
Erdekes... Lazado... lehet... Ossze eskuves elmelet? Lehet... gyulolet? Nem igazan... Tudod mi az erdekes? Hogy ha en vagyok a hulye, es en beszelek faszsagot, akkor miert van az hogy a vilag lakossaganak 80%-a ugyan igy gondolja, es a masik 20-at sikerult elbolonditani???????


Előzmény: vakta (32)
vakta 2007. 10. 12. 13:10 | #32
Te honnan ismersz ennyire jól, hogy azt állítsd, hogy nekem bármit beadagolhat a média? A húsz mondatnyi hozzászólásomból? Hát ezért olyan könnyű téged mesékkel elbolondítani, meg aztán mert valószínűleg imádod a gyűlölködést. Szerintem Te vagy megmérgezve szörnyűség-kacsákkal, és még arcátlanul azt állítod, hogy tovább látsz a többieknél. Ha már végre rátalálsz ilyen kurszanokra, akkor szórakoztassátok egymást összeesküvés-elméletekkel, de ne terjesszétek a hülyeséget! Az ajánlott klipet megnéztem, nem is vártam értelmesebbet.


Előzmény: Brotherhood Of Iron (31)
Brotherhood Of Iron 2007. 10. 12. 12:25 | #31
Na vegre valaki aki tovabb lat a rozsaszin McDonalds szagu amerikai kodon.... Kosz Kurszan...:)
Vakta neked annyit tudok mondani hogy meg van mit informalodnod az amerikai vezetesrol...
Amikor laden-t nem csak hogy a cia fegyverezi, hanem anno cia ugynokkent lett kikepezve pontosan erre a celra hogy ott garazdalkodjon es rendet vagjon..... Amikor laden csaladnak tobb az uzleti erdekeltsege amerikai cegekben mint az egesz arab emirsegekben osszesen... Amikor a bush csalad kezeben van 60%-a annak az olaj vallalatban amelyik Irakban furja az olajat.... Akkor mirol is beszelunk??? Ne menjunk messze attol amit Kurszan mondott a demokraciarol... Szerinted az ami tavaly otthon volt, az nem egy elore kitervelt dolog volt??? Te tenyleg azt hiszed hogy amikor megnezed a hiradot este, akkor azert csak arrol latsz hireket hogy megint mit csinalt Kelemen Anna es tarsai mert ez a hir??? A f..szt azert errol latsz hireket mert ezt adagoljak neked... Mert ezzel vonjak el a figyelmed arrol hogy valoban mi is tortenik korulotted.... Ajanlom figyelmedbe Adam Freeland-We want your soul cimu szamat...
http://www.youtube.com/watch?v=V98VbyqQ0yw
"You free to as we tell you..." Es szerintem ez a mondat elmagyaraz mindent a nagy liberalis Cola izu szarrol....


Előzmény: Kurszan (30)
Kurszan 2007. 10. 12. 10:52 | #30
vakta te tucc valamit az biztos .megeszed a liberalista szemetet es meg el is hiszed hogy bush a megmentöd.elore megtervezett cia akcio volt a 911.ladent is a cia fegyverezte fel ahogy szaddamot.
A demokrácia alapelve az emberek hülyén tartása és a félelem megteremtése az emberekben.
1 ember halála tragédia 1 millio emberé meg statisztika.


Előzmény: vakta (29)
vakta 2007. 10. 12. 10:35 | #29
Méghogy Bush bácsi emberek millióit küldte halálba az "egyetlen célért"! Ilyen baromságot benyalni! Miféle könyveken élsz Te? A Fahrenheit 911-et már gyerekkoromban is egy hatásvadász bugyutaságnak tartottam, és akkor ezt a mesét ajánlgatod itt nekem most vén fejjel. Kapd már össze magad ott Angliában, vagy költözz Irakba, és védd az olajat!


Előzmény: Brotherhood Of Iron (28)
Brotherhood Of Iron 2007. 10. 12. 00:04 | #28
2001. 09. 11 Az Amerikai Egyesult Allamokat megtamadjak.... Volt a hirekben... egeszen pontosan igy hangzott volna... Az Amerikai Egyesult Allamok megtamadtatta sajat magat.... Ugyanis kellett egy ok bejutni Irakba mert fogy az olaj keszlet.... van meg neki vagy 50-100 eve.... Olvastam egy ket konyvet, es eleg tisztan kijon a kep, hogy Bush bacsi megismetelte Pearl Harbourt.... Ugyanis vegig tudtak az egeszrol, barmikor meg tudtak volna allitani HA akarjak... de nem akartak... Erdekes.... Tudod miert nem oltek meg eddig a Bin Ladent egyszer sem? Ket okbol, mert vagy mindig valami olyan emberrel volt akire rossz fenyt vetett volna, vagy ha meg egyedul volt akkor mert azert mert hat ugye a Bush csaladnak eleg szoros a viszonya a Bin Laden Meg tudtak volna elozni, nem tettek.... artatlan emberek millio haltak meg azota csupan egy celert.... nem is igazan az hogy Amerikanak szuksege van az olajra... Hanem mert a mi Bush baratunknak veletlen anyagi erdekeltsege van abban a cegben amelyik Irakbol az olajat hozza..... Mielott megkerdojelezel barmit is, ajanlom figyelmedbe a Fahrenheit 911-et, a Megolni Amerikat cimu konyvet, es meg rengeteg masikat ami ezzel foglalkozik... Na akkor ki nem artatlanokat es a sajat nepet irto gyilkos??????????? Ja es meg valami.... a valasztok nagy resze nem szavazott ra... elore meg volt jatszva az egesz.... mert eljott az ido, hatalomra kellett kerulnie....


Előzmény: vakta (26)
vakta 2007. 10. 11. 12:00 | #27
Ez jó!
Akkor ez olyan, mintha a Bush-é helyett egy hatmellű nő képe lenne téma, és azon vitáznánk halál komolyan, hogy azok a csúnya genetikusok mit műveltek már megint, hasznosat vagy károsat.


Előzmény: Giltintur (25)
vakta 2007. 10. 11. 11:32 | #26
Jó reggelt!
Én azt mondom, hogy akkor lenne "... egy oknelkuli tomeggyilkos es egy sajat nepet is irto diktator ...", ha tétlenül hagyná a kintről jövő terrorizmust ezreket ölni a saját hazájában. A brit választójogodat (de egy t-vel ám!) meg használd az általad képviselt értékek szerint, de ne szitkozódj fölöslegesen!


Előzmény: Brotherhood Of Iron (20)
Giltintur 2007. 10. 11. 10:16 | #25
Csendben megjegyezném, hogy a "The Onion" c. napilap kb a pufalykás turullal van egy kategóriában.. Tehát mindennek mondható, csak nem igaznak. Amerika legismertebb politikai paródialapja.

http://en.wikipedia.org/wiki/The_onion
MicRoby 2007. 10. 10. 23:12 | #24
Helyes anyatej... akkor ez a gyerek is tisztába került.


Előzmény: Brotherhood Of Iron (23)
Brotherhood Of Iron 2007. 10. 10. 23:06 | #23
Igen apafej nagyon is jol tudom..... Blair az barmi de nem helytallo Primeminister..... az is csak Amcsi segget tudott nyalni..... A masik fele meg az hogy szavazato jogom van nekem is meg a paromnak is itt angliaban.... Lehet h tudom ki a PM nem???:D


Előzmény: MicRoby (22)
MicRoby 2007. 10. 10. 23:03 | #22
Üdv. Azt is tudod akkor ugye, hogy a jelenlegi britt kormányfő Gordon Brown, nem pedig Tony Blair...ha esetleg arra gondoltál volna.


Előzmény: Brotherhood Of Iron (20)
SQS 2007. 10. 10. 22:45 | #21
Tudom, h mi a különbség, tévedésből használtam rossz szót. A vicc pedig:
Egy ipse elmegy az orvoshoz, és azt kéri, hogy herélje ki.
-De uram, biztos ebben? Ez egy nagyon komoly műtét, visszafordíthatatlan, gondolja meg.
-Kérem szépen, meggondoltam, aludtam is rá egyet, többet, nem tántoríthat el semmi! Heréljen ki!
-Hát jó, pont rá is érek, feküdjön fel az asztalra.
Műtét megtörténik, fószer ébredezik, az orvos kérdezi:
-Ne haragudjon uram, de megöl a kíváncsiság: miért heréltette ki magát?
-Tudja, én keresztény ember vagyok, de egy zsidó lányt készülök elvenni, és náluk ez követelmény. Nagyon szeretem a menyasszonyom, így érte megteszem.
-De ember!!! Az nem kiherélés, hanem körülmetélés!
-Na ez a helyes kifejezés!


Előzmény: eol (11)
Brotherhood Of Iron 2007. 10. 10. 22:00 | #20
Nem tudom vakta baratom hogy te melyik bolygon elsz, ugyanis ha a feltetelezesed helyes lenne, akkor nagyjabol a vilag 85%-a lenne a sajat kornyezeteben a leghulyebb.... Erdekes.... Na mindegy.... En nem azt mondom h hulye.... Hanem siman lehetne a neve II. Adolf Hitler.... ennyi.... Lehet hogy van esze.... de hogy egy oknelkuli tomeggyilkos es egy sajat nepet is irto diktator az tutti..... Ugyan ugy ahogy a Britt kormanyfo is... es marpedig a Brittet jogosan hulyezem le hidd el....


Előzmény: vakta (6)
varazs 2007. 10. 10. 19:59 | #19
http://www.ize.hu/comments.php?post_id=4508
Ezek a kommentek is ide valòk asszem..
vakta 2007. 10. 10. 19:56 | #18
Akkor emlékeztetlek: "... mondd már meg, légy szíves, hogy ki lenne az az amerikai ember, aki nem lenne szánalmas ezen a poszton szerinted!"
Idézek Tőled is: "... minden értelmes ember tudja, Bush mennyire buta."
Tehát szerinted Te értelmes vagy, én egy ostoba ismeretlen. Előfordulhat. De komolyan gondolom, hogy megérne egy kísérletet. Akárhány évesek vagyunk. Én ugyan meg nem néztem a Te adatlapodat, de mostmár kíváncsi vagyok rá. Mit lehet egy ilyenből kiolvasni?
Én Bush-t nem védem. Azt nem bírom látni, hogy, valaki innen ítélkezik. Otthon majd kellően utálják és szeretik, bírálják és védik azok, akik erre hivatottak. Ők, akik vele kénytelenek vagy szerencsések élni.



Előzmény: Hajni (17)
Hajni 2007. 10. 10. 19:26 | #17
Milyen tippemmel mi van? Az előbbi példát, amit felhoztam és érdemben nem reagáltál rá (nyilván nem is ismered Bush, csak néha hallottál róla valamit a háttérben duruzsoló tévéből, kb. annyit, hogy a "világ vezető hatalmának a legelső embere"), attól még Dzsordzsi egy együgyű, bugyuta, de szerethető ember is lehetne. Hogy ténylegesen mennyire ostoba, hatalomra vágyó diktátor, arra az egész Izé kevés lenne, hogy felsorolja valaki. De ismeretlenekkel nem akarok erről vitázni, az adatlapodból meg az se derül ki, hogy egy 12 éves suhanc vagy, esetleg egy 13 éves kiscsaj, úgyhogy szevasz...


Előzmény: vakta (15)
vakta 2007. 10. 10. 19:11 | #16
Itt szidni kéne? A nevemmel meg ne foglalkozz, valami értelemmel rukkoljál elő!


Előzmény: alphadog (14)
vakta 2007. 10. 10. 19:09 | #15
Nem akarom megismerni a fickót, de mi van a tippeddel, innen a Balkán mellől.


Előzmény: Hajni (13)
alphadog 2007. 10. 10. 18:59 | #14
:DDD
Vakta, nem hadoválj már vaktába lécci. Nem itt kéne Bush seggét nyalni...


Előzmény: Hajni (13)
Hajni 2007. 10. 10. 18:55 | #13
Lehet, hogy te a balkánon élsz, én viszont nem. Viszont minden értelmes ember tudja, Bush mennyire buta. Még angolul se tud jól, nem hiába poénkodnak az olyan beszólásain, hogy pl. "Is our children learning?", "Childrens do learn." Szégyen. Hallottál már a Bushism kifejezésről? Szerintem ismerd meg ezt az embert, ha már ennyire véded.


Előzmény: vakta (12)
vakta 2007. 10. 10. 18:32 | #12
Akkor mondd már meg, légy szíves, hogy ki lenne az az amerikai ember, aki nem lenne szánalmas ezen a poszton szerinted! Biztosan tudsz valami fontosat innen a Balkánról.


Előzmény: Hajni (7)
eol 2007. 10. 10. 17:47 | #11
Nem tiszta a hozzászólásodból, hogy tudod-e (nem ismerem a kasztrálós viccet), de a hoax és a paródia között elég nagy különbség van.


Előzmény: SQS (10)
SQS 2007. 10. 10. 17:33 | #10
"Nem hoax, hanem paródia."
Ahogy a kasztrálós viccben is van: na ez a helyes kifejezés :)


Előzmény: eol (8)
SQS 2007. 10. 10. 17:32 | #9
Több okból photoshop:
- az ilyen képek ált több 10 méterről készülnek, ilyenkor van akkora mélységléesség, hogy a téma és a háttér is pengeéles
- nem stimmelnek a perspektívák - más szögben áll bush pultja és a háttér
- az árnyék olyan, mintha a félkegyelműnek támasztották volna a hátteret, túl közel van, ráadásul mindenhol ugyanolyan messze van tőle - az ujjánál sokkal messzebb kéne lenni, mivel az min 30, de inkább 40-50 centire van a hátától.
- a tenyeréből, a nyakánál és a mikrofonok által a kezére vetett árnyékból látszik, hogy erős fénnyel világították meg front-fentről, profi módon. ez esetben éles árnyék lesz mögötte a padlón, de semmiképp se puha és mögötte.
szal szerintem photoshop :)


Előzmény: Brotherhood Of Iron (3)
eol 2007. 10. 10. 17:29 | #8
Nem hoax, hanem paródia. Így jelent meg a "The Onion"-ban. http://politicalhumor.about.com/library/blsatire-2005archive.htm - itt listázza a 2005-ös évben megjelent politikai szatirikus és paródia írásokat, a közepe fele megjelenik ez a cikk is.
Hajni 2007. 10. 10. 17:18 | #7
Inkább az a szánalmas, hogy ő a "világ vezető hatalmának a legelső embere".


Előzmény: vakta (6)
vakta 2007. 10. 10. 17:17 | #6
Bírom az ilyen "Bush egy hülye" jellegű megállapításokat. Azokra az ez emberekre jellemző ez, akik a szűk környezetükben nem találnak maguknál hülyébbeket, így nincs, akit büntetlenül lehülyézhetnének, mert még a végén helyt kéne állni. Az elérhetetlen távolban keres ezért olyat, akit bátran hülyézhet. Persze akkor már miért ne legyen az az ember egyenesen a világ vezető hatalmának a legelső embere. Szánalmas.
Brotherhood Of Iron 2007. 10. 10. 15:20 | #5
De jo lesz......


Előzmény: Digo (4)
Digo 2007. 10. 10. 15:18 | #4
Nem hoax,a "The Onion" honlapján találtam,ami amerika egyik legismertebb hírlapja.Bárcsak hoax lenne!Ebből viszont az fog következni h 2009re mégtöbb nyál film fog kijönni :S
Brotherhood Of Iron 2007. 10. 10. 15:04 | #3
Nem feltetlen PS-os a kep.... Eleg ha az alanyra fokuszalsz mar homalyosabb lesz koruotte... de meg a PS sem kizart.... Amugy meg az a szerencse h Bokor W Gyorgynek van ideje ilyenekkel foglalkozni mikozben meg mindig amerikai katonak 100-ai halnak meg naponta irakban.....
SQS 2007. 10. 10. 14:59 | #2
Nem is baj, mert hoax. Ezen a képen is látszik, hogy photoshop.
A lényege egyébként, hogy Bush felszólította a nemzetet, hogy alkossák meg 2009re az új évezred romantikus vígjátékát.
varazs 2007. 10. 10. 14:49 | #1
Sajnos nem tok angolul, nemtom miròl van szò...